GRATIS Verhelder-sessie

 

Je bent directeur van een mooi bedrijf en .......

 

  • je bent herstellend na ziekte en ervaart beperkingen, zoals vermoeidheid of

  • je bent overbelast en weet dat doorgaan zoals je deed, geen optie is of

  • je wil voorkomen dat stress je in zijn greep krijgt

  • je bent herstellend van een burnout en

  • je wordt hierdoor beperkt in je werk.

 

Dan is deze Verhelder-sessie interessant voor jou als ondernemer.

 

De GRATIS Verhelder-sessie (met een waarde van € 97,-) is een telefonisch overleg van ongeveer 30 minuten waarin kort maar krachtig jouw huidige situatie in beeld wordt gebracht en helder wordt waar jouw focus moet liggen in de komende periode.

 

Het geeft richting aan je herstel, voorkomt verdere escalatie en maakt duidelijk wat jij nodig hebt om opnieuw optimaal en bevlogen te ondernemen.

 

Meld je aan via onderstaande link en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

 

 

 

 

 

 

Je privacy is uiteraard gewaarborgd.

 

 

GRATIS E-Book:

"Ondernemer, heeft de stress je in zijn greep"

 

Werken met plezier en bevlogenheid is voor een ieder van belang. Soms raken we dit in de loop van de tijd kwijt en wordt werken een zware belasting. Bekijk dan welke factoren hierop van invloed zijn en wat er voor nodig is je bevlogenheid en werkplezier te hervinden.In het E-book vind je een QuickScan waarme je snel een globaal beeld krijgt of er sprake is van een verhoogd stressniveau en of je risico loopt op chronische stress klachten of een burnout.

 

Het is een indicatie hoe jij er op dit moment, als directeur van je bedrijf, voor staat als het gaat om het ervaren van langdurige en overmatige stress met uiteindelijk kans op een burnout. 

 

 

 

 

 

GRATIS E-Book:

"5 Gouden Adviezen om je bedrijf voort te zetten na ziekte"

 

Ondernemer ben je altijd. Veel ondernemers zijn 24/7 bezig met hun bedrijf. Ziek worden is geen optie. Het bedrijf staat en gaat vaak voor alles. Maar wat als ziekte je toch overkomt. Wat als je zodanig ziek wordt dat je echt niet meer verder kunt. Dat je genoodzaakt bent je aandacht deels of in zijn geheel op je eigen herstel te richten. Misschien voor lange tijd of voor even, misschien kun je nog deels werken of helemaal niet. Ziek worden is hoe dan ook een zorg voor jou als eigenaar van je bedrijf. Zowel tijdens de fase van ziekte als tijdens de fase van herstel. Voor elke ondernemer zal ziekte andere consequenties hebben, elk bedrijf is anders, geen situatie is gelijk. Toch zijn er een aantal zaken waar je aandacht aan kunt besteden in de weg naar herstel. Ontvang de 5 Gouden Adviezen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kantooradres 

Prumelaan 2, Arnhem

Postadres

Loohof 13, Spankeren

Tel: 06 - 2915 5688

 

 

info@debetereondernemer.nl

www.debetereondernemer.nl

 

 

KvK 09190467

BTW NL 1620.87.603.B01

 

 

  • DBOLinkedIn.png
  • twitterDBO.png

Het eerste bedrijf in Nederland dat zich volledig richt op ‘Ondernemerschap & Ziekte’.