top of page

Visie

Het hebben van een beperking kan een toegevoegde waarde opleveren voor de ondernemer

Door ziekte noodgedwongen keuzes moeten maken, kan leiden tot het vinden van waardevolle mogelijkheden. Het kan voor jou als ondernemer een positieve ommekeer in jouw werkwijze betekenen. Door het onderzoeken en benutten van nieuwe kansen, bewandel je wegen die daarvoor buiten het gezichtsveld lagen. Het levert een nieuw, krachtig perspectief op van waaruit je verder kunt werken.

 

In de afgelopen jaren heb ik hiervan veel voorbeelden gezien. Mensen die hun beperkingen zodanig konden ombuigen, dat ze het als ‘een toegevoegde waarde’ gingen ervaren. Het leren aanvaarden en hanteren van beperkingen gaat uiteraard niet vanzelf. Het creëren van een nieuwe manier van functioneren is een proces dat tijd en aandacht vraagt. 

Werk is een herstel-versneller

Het krijgen van beperkingen hoeft niet gelijk te staan aan stoppen met werken of met je bedrijf. Werken is helend en kan de functie hebben van een herstel-versneller, mits dit proces goed wordt aangepakt. Werk is een belangrijk onderdeel van het leven, zeker voor een ondernemer.

 

De kracht van ‘De Betere Ondernemer’ is om jou als ondernemer door dit proces te leiden, zodat je de betere ondernemer in jezelf kunt ontdekken.

bottom of page