top of page

back to business

Programma's

Excellent Return, herstel na ziekte

Als ondernemer ben je bekwaam in het runnen van je bedrijf. Daar ligt jouw kennis en ervaring. Maar wat als je ziek wordt en tijdens je herstel beperkingen ervaart? Hoe ga je dan verder? Neemt iemand een deel van je  taken over of blijft alles liggen, wat vertel je je personeel, op welke manier bouw je op, hoe hanteer je de beperkingen die je ervaart, wat doet ziekte met je leiderschap en welke taken moet je op een andere wijze uit gaan voeren.

Voor ondernemers die beperkingen ervaren na ziekte is er het Excellent Return programma. Een programma waarin je nieuwe mogelijkheden onderzoekt, probeert en eigen maakt. 

 

Lees verder.....

Back on track, bij stress en burnout

Te veel hooi op je vork, een te zware last op je schouders. Uitspraken die aangeven dat de maat vol is en we onze grens over zijn.  Ook als ondernemer kun je in deze situatie komen en vaak signaleer je dit pas laat.

 

Altijd in de AAN-modus

Beetje bij beetje ben je harder gaan werken, ongemerkt kom je niet meer tot rust en sta je altijd in de ‘aan-modus’. De gedachte ‘als ik nu even doorpak wordt het straks weer rustiger’ blijkt in de praktijk niet te kloppen. Want het wordt niet rustiger.

 

Lees verder.....

Keep on going

Het kan gebeuren dat je als ondernemer merkt dat je een te hoge last op je schouders draagt. In die situatie heb je de keuze af te wachten tot je werkelijk overbelast raakt en uitvalt of in actie te komen en je situatie te onderzoeken.

 

Kies je er voor om in actie te komen dan neem je verantwoor-delijkheid en ga je de uitdaging aan antwoord te vinden op de vraag: hoe kom ik weer in balans. Wat is er voor nodig om vol energie te zijn en je werk weer leuk te vinden.

 

Lees verder.....

bottom of page