back to business

Meer over

Sigrid Jansen

Wie ondersteunt een ondernemer zonder arbeidsongeschiktheids-verzekering als hij ziek wordt? Met wie kan hij sparren, zich spiegelen en nieuwe mogelijkheden onderzoeken? Tot nu toe waren er hiervoor weinig tot geen mogelijkheden. Toen ik mij dat realiseerde viel het bekende kwartje. Ik wist direct: hiervoor ga ik mij inzetten. Ondernemers begeleiden bij de terugkeer naar eigen werk! 

 

Lees verder.....

Missie
Ondernemers helpen om na ziekte hun bedrijf krachtig voort te zetten

‘De Betere Ondernemer’ ondersteunt ondernemers die beperkingen ervaren na ziekte om hun bedrijf succesvol voort te zetten en hen in het arbeidsproces te houden.

 

Ervaar je beperkingen tijdens de herstelfase van je ziekte? Wil je weer werken en krachtig terug keren in je bedrijf? Ik bied je support in de fase dat het nodig is. Je krijgt de tijd en ruimte om te onderzoeken en te leren hoe je in jouw nieuwe omstandigheden je bedrijf kunt runnen. Hoe je beperkingen om kunt zetten in kansen en zo optimaal kunt functioneren. Misschien zelfs beter dan voorheen.

 

Lees verder.....

Visie
Het hebben van een beperking kan een toegevoegde waarde opleveren voor de ondernemer

Door ziekte noodgedwongen keuzes moeten maken, kan leiden tot het vinden van waardevolle mogelijkheden. Het kan voor jou als ondernemer een positieve ommekeer in jouw werkwijze 

betekenen. Door het onderzoeken en benutten van nieuwe kansen, bewandel je wegen die daarvoor buiten het gezichtsveld lagen. Het levert een nieuw, krachtig perspectief op van waaruit je verder kunt werken.

 

Lees verder.....

Kantooradres 

Prumelaan 2, Arnhem

Postadres

Loohof 13, Spankeren

Tel: 06 - 2915 5688

 

 

info@debetereondernemer.nl

www.debetereondernemer.nl

 

 

KvK 09190467

BTW NL 1620.87.603.B01

 

 

  • DBOLinkedIn.png
  • twitterDBO.png

Het eerste bedrijf in Nederland dat zich volledig richt op ‘Ondernemerschap & Ziekte’.