top of page

Missie

Ondernemers helpen om na ziekte hun bedrijf krachtig voort te zetten

De Betere Ondernemer’ ondersteunt ondernemers die beperkingen ervaren na ziekte om hun bedrijf succesvol voort te zetten en hen in het arbeidsproces te houden.

 

Ervaar je beperkingen tijdens de herstelfase van je ziekte? Wil je weer werken en krachtig terug keren in je bedrijf? Ik bied je support in de fase dat het nodig is. Je krijgt de tijd en ruimte om te onderzoeken en te leren hoe je in jouw nieuwe omstandigheden je bedrijf kunt runnen. Hoe je beperkingen om kunt zetten in kansen en zo optimaal kunt functioneren. Misschien zelfs beter dan voorheen.

‘Ondernemerschap en Ziekte’ in Nederland op de kaart zetten en een landelijk platform creëren

Daarnaast heeft ‘De Betere Ondernemer’ de ambitie om ‘ondernemerschap en ziekte’ in Nederland op de kaart te zetten.

 

Het onderwerp ‘ondernemerschap en ziekte’ is nagenoeg onbesproken. Terwijl het voor jou als ondernemer natuurlijk van groot belang is om terug te kunnen keren in jouw bedrijf. Je wilt jouw bedrijf niet verliezen. Je wilt door, bezig zijn met jouw passie. Maar behalve voor verzekerden is er geen ondersteuning voor hen die ziek worden. Het is zelfs mogelijk dat jouw bedrijf verkocht moet worden als de gevolgen van ziekte dusdanig zijn dat je deze niet tijdig op kunt lossen.

 

Naast support bij de werkhervatting,  spelen ook andere factoren een rol in de vraag of het lukt het ondernemerschap krachtig voor te zetten.  Ik zie dan ook het belang van een landelijk platform waarin diverse disciplines worden vertegenwoordigd. Professionals die adviseren en ondersteunen, bijvoorbeeld op financieel, juridisch of organisatorisch gebied.

bottom of page